Hungary for everyone

User info

Welcome, Guest! Please login or register.

You are here » Hungary for everyone » Kommunikáció » Keresek egy jó kiberbiztonsági kurzust

Keresek egy jó kiberbiztonsági kurzust

Posts 1 to 2 of 2

1

Keresek egy jó kiberbiztonsági kurzust, de nem igazán vagyok képbe, hogy milyen online IT-iskolák közül érdemes válogatni a hazai felhozatalból. Főleg hálózatok, DevSecOps, és incidenskezelés témakörök érdekelnek, mert mostanában egyre többször jön szembe velünk ilyen kérdés az ügyfelektől (fejlesztő startupnál dolgozom).Tudtok nekem tanácsot adni, hogy hol érdemes nézelődni? (ja és az nem utolsó szempont, hogy ha lehet akkor ne több csilliárdért vesztegessék) :D

0

2

Szia! Én a Robot dreamsről tudok, ott tartanak egy alapozó kiberbiztonsági kurzust, néha át szoktam böngészni, hogy mi indul náluk. Az nem vágom mondjuk, hogy mennyiért vesztegetik, mert persze ár az nincs kiiírva :')) Náluk amúgy online van minden óra, viszont élőben megy az oktatás, ami szerintem egy erős plusz pont. Itt találod az oldalukat: https://robotdreams.hu/course/cybersecurity. Remélem ilyesmire gondoltál :D

0

You are here » Hungary for everyone » Kommunikáció » Keresek egy jó kiberbiztonsági kurzust